Coaching voor Professionals

Werk jij als psycholoog, therapeut, trainer, coach, hulpverlener? Is het begeleiden van mensen jouw dagelijks werk? Zou je creatieve middelen in willen zetten in je sessies of workshops? Minder woorden en meer verbeelden? Graag help ik je op weg!

Beeldend werken (zoals tekenen, schilderen, mixed media) levert jou en de mensen met wie je werkt zoveel meer op dan alleen het voeren van een gesprek. Het geeft je een nieuwe taal erbij. Een taal die heel veel zegt. Immers, beelden zeggen meer dan 1.000 woorden.

Ik ben begonnen als psycholoog en werk nu als vaktherapeut beeldend, waardoor er een wereld voor mij open is gegaan. Ik heb meer plezier in mijn werk en mijn cli├źnten knappen sneller op. Bovendien vinden ze het vaak fijn om beeldend bezig te zijn en ervaren ze bijvoorbeeld gevoelens van flow tijdens sessies.

Mijn opgedane kennis en vaardigheden deel ik graag met jou. Vaak leveren eenvoudige interventies al veel op, als je weet hoe je ze toe kunt passen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor een coachingssessie reken ik 65 euro per uur.