Workshops

Ontmoet anderen en ontmoet jezelf

Vind je het fijn om met je handen bezig te zijn? Wil je bezig met je eigen, persoonlijke ontwikkeling, op een speelse en laagdrempelige manier?

Doe dan mee met een workshop!

Voor maar 15 euro (inclusief thee/koffie/materialen) ben je 2 uur lang creatief bezig en leer je jezelf en anderen beter kennen. En je neemt jouw eigen werkstuk mee naar huis.

Voor 60 euro kun je een strippenkaart kopen, goed voor 5 x een workshop of een vrijdagochtend (niet te gebruiken voor de cursus Art Journaling). Deze strippenkaart mag je delen met anderen. 

Je kunt je opgeven door HIER te klikken en mij te mailen. Ook kun je bellen/appen/sms-en met 06-38765437 (Marije Nutma), of je opgeven via de Facebookpagina.

Workshops:

WENSBORD MAKEN In deze workshop maak je een collage van dat wat je dit jaar wilt bereiken. Het hebben van een beeld van je doelen is een krachtige manier om je op je doelen te richten. Het maakt het makkelijker je doelen te halen.

GODINNENKRACHT. In deze workshop mag je een een kaart trekken van het godinnenorakel van Doreen Virtue. Het zijn kaarten met krachtige en liefdevolle boodschappen. Daarna maak je een beeld bij de kaart die je getrokken hebt. Je kiest zelf welke materialen je wilt gebruiken. Ontdek de Godin in jezelf!