Workshops

Ontmoet anderen en ontmoet jezelf

Vind je het fijn om met je handen bezig te zijn? Wil je bezig met je eigen, persoonlijke ontwikkeling, op een speelse en laagdrempelige manier?

Doe dan mee met een workshop!

Voor maar 12,50 euro (inclusief thee/koffie/wat lekkers/materialen) ben je 2 uur lang creatief bezig en leer je jezelf en anderen beter kennen. En je neemt jouw eigen werkstuk mee naar huis.

Voor 50 euro kun je een strippenkaart kopen, goed voor 5 workshops. Deze mag je delen met anderen. 

Je kunt je opgeven door HIER te klikken en mij te mailen. Ook kun je bellen/appen/sms-en met 06-38765437 (Marije Nutma), of je opgeven via de Facebookpagina.

Een greep uit de workshops:

WENSBORD MAKEN In deze workshop maak je een collage van dat wat je dit jaar wilt bereiken. Het hebben van een beeld van je doelen is een krachtige manier om je op je doelen te richten. Het maakt het makkelijker je doelen te halen.

TEKENEN NAAR AANLEIDING VAN EEN SPROOKJE. Laat je voorlezen tijdens deze workshop, en laat je als een kind meevoeren in de wereld van het sprookje. Uit de tekening die je maakt naar aanleiding van het verhaal, ontdek je wat het sprookje jou te vertellen heeft.

VAN BEELD NAAR WOORD. Als psycholoog en creatief therapeut werk ik dagelijks met woorden en beelden, waarin de verhalen van mensen verwerkt zijn. In deze workshop gaan we oefenen om woorden te geven aan beelden. Je zult ontdekken dat alles wat jij ziet in een beeld, een verhaal vertelt over jezelf. En hoe prachtig woord en beeld elkaar aan kunnen vullen.

SCHILDEREN MET MUZIEK. Laat je verrassen door de impact van muziek op je gevoel. Verschillende muziek maakt dat je totaal anders gaat schilderen: andere kleuren en andere vormen. Doe mee en laat je gevoel stromen!

GODINNENKRACHT. In deze workshop mag je een een kaart trekken van het godinnenorakel van Doreen Virtue. Het zijn kaarten met krachtige en liefdevolle boodschappen. Daarna maak je een beeld bij de kaart die je getrokken hebt. Je kiest zelf welke materialen je wilt gebruiken. Ontdek de Godin in jezelf!