Cursus Art Journaling

Wat is jouw verhaal? IMG_1170

Heb jij wel eens een dagboek volgeschreven? Wist je dat je ook met beelden een dagboek bij kunt houden? ‘Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden’ zegt het spreekwoord. Kun je nagaan hoe rijk een beeldend dagboek is! 

Tijdens de cursus ga je eenvoudige creatieve opdrachten doen, meteen in je eigen schetsboek. Op deze manier ontstaat je eigen verhaal.

Je krijgt veel opdrachten op papier mee, zodat je thuis tot ver na de cursus door kunt gaan met je Art Journal.

Een beeldend dagboek is een plek waar je je hart kunt luchten. Het is een methode waarbij je leert om je gedachten, gevoelens en wensen helder te krijgen.

Het bijhouden van een dagboek is al jarenlang onderdeel van psychologische behandelmethoden. En niet voor niets, want uit onderzoek blijkt dat expressief schrijven goed is voor je emotionele welbevinden. Met de methode Art Journaling krijg je een nog krachtiger manier aangereikt om je gevoelens te uiten, te benoemen en te ordenen: een beeldend dagboek.

Geef je nu op, en doe mee!

waar: praktijk KLEUR, Herenwal 131-a, Heerenveen

wanneer:  data volgen, interesse? mail mij op info@praktijkkleur en ik houd je op de hoogte.

door wie: Marije Nutma. Per ochtend betaal je 25 euro. Schetsboek, materialen tijdens de sessies, een hand-out met informatie en koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen. Ook kun je gratis meedoen met de besloten Facebookgroep van praktijk KLEUR, waarin je extra tips en ondersteuning krijgt.

Info/opgave: info@praktijkkleur.nl of 06-38765437

Voor mensen die de basiscursus Art Journalen gevolgd hebben, graag door willen maar niet alles overnieuw willen doen, is er nu de vervolggroep Art Journalen op de donderdagmiddag van 14 tot 16 uur. Nieuwe opdrachten, nieuwe technieken en daardoor nieuwe inzichten. Dat alles weer in een uitgewerkte les per keer, zodat je iets hebt voor als je thuis aan de slag wilt gaan. Kosten: 25 euro per middag, incl boek en materialen, thee en koffie. Wanneer: 5 donderdagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur: 11 en 18 mei; 1, 8 en 15 juni 2017 .

Online meedoen: Woon je niet in de buurt van Heerenveen en wil je toch starten met Art Journaling? Doe dan mee via de mail. Gedurende 5 weken krijg je elke week een les toegestuurd. Er staat uitleg in elke les, en opdrachten die je thuis kunt maken. De kosten bedragen 75 euro. Materialen en boek schaf je zelf aan. Je kunt gratis meedoen met de besloten Facebookgroep van praktijk KLEUR, waarin je extra tips en ondersteuning krijgt. Stuur een mail met de tekst “Art Journaling Mail” en je kunt dezelfde dag nog beginnen.

Individueel traject beeldend dagboek:  Het is ook mogelijk om een individueel traject beeldend dagboek te volgen. De sessies vinden plaats in praktijk KLEUR en duren een uur. Je betaalt 70 euro per sessie. Het aantal sessies stemmen we af op wat jij nodig hebt. Het schetsboek en de materialen zijn inbegrepen bij de prijs. Het beeldend dagboek is een prachtig middel bij verwerking maar ook om zelfvertrouwen op te bouwen en te ontdekken waar jouw talenten liggen. Stuur een mail en ik neem contact met je op.

IMG_3268