Voel je je niet fijn maar weet je niet wat er aan de hand is en hoe je dit kunt veranderen? Neem dan contact met mij op.┬áSamen met jou ga ik op zoektocht: wie ben je, wat voel je, wat maakt dat je je zo voelt? Ik kan je helpen een manier te vinden om met je emoties om te gaan. In de therapie combineer ik psychologische behandelmethoden met beeldend werken. Hierdoor kan ik samen met jou een “laagje dieper” gaan en verder kijken dan wanneer je alleen gesprekstherapie zou hebben. Heb je vragen of wil je kennismaken? Neem contact met mij op. Naast het werk in mijn praktijk ben ik als Vaktherapeut Beeldend verbonden aan Care to Change, een GGZ-instelling in Emmeloord.

Wil je op een plezierige, veilige en creatieve manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Geef je dan op voor een cursus of training in mijn praktijk en ervaar wat het beeldend werken en het contact met een groep je kan brengen.

Heb je zin om een keer collages te maken, te tekenen of te schilderen? Doe dan mee met een workshop. Het is altijd gezellig en je komt op een speelse manier weer in contact met je eigen creativiteit. Kijk hier voor meer informatie.

Zoek je hulp voor je kind of puber? Neem dan contact op met Anjet van der Wijk-Hoving. Anjet is Vaktherapeut Beeldend en heeft jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening. Zij heeft haar eigen praktijk Beeldendbox in Ureterp. Op maandagen en dinsdagen werkt ze in de ruimte van praktijk KLEUR. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact met haar opnemen.